Konstigt kan mycket vara

Konstigt kan ju mycket vara. Här tänkte jag dock berätta om färg och form som intresserar och inspirerar mig. Konstnärer jag gillar och konst som säger mig något. Det sägs att konst ligger i betraktarens ögon och det gillar jag. Det du gillar, kanske jag ogillar och vice versa. Det är det som är så skönt med konst. Fult blir fint. Fint blir fult. Eller mittemellan. Beroende på betraktaren, tillfälle och känsloläge.

Danka Jaworska

Igår var jag på vernissage, galleri 101 har just nu utställning med Danka Jaworska. Underbara färger och perspektiv. Jag blir så glad av hennes tavlor och har ni möjlighet rekommenderar jag ett besök. Här är galleri 101.

Eller besök Danka Jaworsks galleri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: